У Черкасах стався потужний вибух, загинув відомий бізнесмен: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Черкасах стався потужний вибух, загинув відомий бізнесмен: опубліковані фото

У Черкасах стався потужний вибух, загинув відомий бізнесмен: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Вранці 16 червня в Черкасах стався потужний вибух в автомобілі, в результаті якого водій загинув. За попередньою інформацією, в салон авто був закладений саморобний вибуховий пристрій.

Фото з місця смертельної події в Черкасах опублікувала прес-служба обласної поліції, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що вибух в авто стався близько сьомої години ранку. У машині в момент вибуху знаходився тільки її власник, 1949 року народження. Після вибуху чоловік отримав серйозні травми і поранення, з якими був екстрено госпіталізований. Пізніше стало відомо, що від отриманих травм він помер в клініці не приходячи до тями.

Місцеві черкаські ЗМІ повідомляють, що за кермом підірваного авто знаходився відомий місцевий бізнесмен Анатолій Скоромний, який був директором торгового центру "Транзит" і главою регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців.

У поліції поки цю інформацію не підтвердили. На місці події працює слідчо-оперативна група і вибухотехніки, які встановлюють причину вибуху. За результатами попереднього розслідування буде вирішено питання про порушення кримінальної справи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в одному з нічних клубів Сум прогримів потужний вибух, в результаті якого постраждало багато людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?