Відома українська співачка зробила гучну заяву на підтримку ЛГБТ-спільноти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська співачка зробила гучну заяву на підтримку ЛГБТ-спільноти

Відома українська співачка зробила гучну заяву на підтримку ЛГБТ-спільноти
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) зробила гучну заяву на підтримку ЛГБТ-спільноти. Напередодні проведення в Києві щорічного Маршу рівності вона заявила, що всі її концерти є маршами за свободу і рівність.

Про це TAYANNA написала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Наразі я знаходжуся в турі по містами країни, в якій народилася і яку дуже люблю. Кожен мій концерт - це марш за свободу і рівність між дорослими і усвідомленими людьми. Геї або гетеро, білі або чорні, дорослі або юні - мене оточують різні люди і я люблю їх за їхнє серце і думки, а не за колір шкіри або орієнтацію. Я мрію про сильну і щасливу Україну, а це неможливо без об'єднання всіх, хто живе на цій землі", - написала TAYANNA.

До свого посту співачка прикріпила фото, на якому постала перед камерою в плаття з написом, зробленим в кольорах веселки, які вважаються символом ЛГБТ-спільноти.

Українці підтримали слова TAYANNA щодо ЛГБТ. Вони написали, що її публічна заява викликає повагу, так як сучасні адекватні люди розуміють, що існування людей з нетрадиційними поглядами на відносини - це природно і нормально.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома голлівудська актриса Геллі Беррі вирішила підтримати ЛГБТ-спільноту і з цією метою опублікувала в соціальній мережі досить відвертий знімок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?