На Донбасі не припиняються запеклі бої: поранені українські військові
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі не припиняються запеклі бої: поранені українські військові

На Донбасі не припиняються запеклі бої: поранені українські військові
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Бойовики, прикриваючись вогнем з гранатометів і мінометів, намагаються вести наступ, щоб зайняти передові позиції ЗСУ. В результаті запеклих боїв отримали поранення двоє українських захисників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За минулу добу, 16 червня, російсько-окупаційні війська провели 27 обстрілів по позиціях ООС, застосовуючи важке озброєння. У зв'язку з цим частково загострилася ситуація на Луганському напрямку - там ворог знову активізувався біля Новотошківського і Золотого. На Донецькому напрямку короткочасні бої йшли біля Троїцького, Зайцеве, Авдіївки, Мар'їнки і Верхньоторецька.

На Маріупольському напрямку ситуація була найбільш складною. Там бойовики намагалися витіснити українських бійців з передових позицій біля Талаківці, Водяного, Широкино і Лебединського. У всіх випадках ЗСУ давали адекватну відповідь противнику і не допустили просування ворога.

За даними розвідки, в результаті боїв було знищено одного бойовика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ООС зайняли нову стратегічну висоту на Донбасі, наблизившись до звільнення окупованого Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?