У Держдепі США виступили з гучним звинуваченням на адресу Росії по Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдепі США виступили з гучним звинуваченням на адресу Росії по Донбасу

У Держдепі США виступили з гучним звинуваченням на адресу Росії по Донбасу
Джерело:  online.ua

Росія намагається залякати представників ОБСЄ, які знаходяться зі спеціальною монтіронінговою місією на Донбасі. Це підтверджують обстріли підлеглих російському командуванню бойовиків по представникам місії.

З таким звинуваченням на адресу Москви виступила офіційна представниця Держдепу США Хізер Нойерт, передає ONLINE.UA.

"Я бачу повідомлення про те, що підлеглі Росії військові стріляли з вогнепальної зброї, щоб залякати неозброєних співробітників моніторингової місії ОБСЄ на сході України. Співробітники СММ ОБСЄ ризикують своїм життям, щоб захистити мирних жителів. Росія повинна припинити своє погану поведінку, перш ніж ще більше співробітників СММ загинуть, і забратися з України", - написала речниця американського дипломатичного відомства в соцмережі.

Свої звинувачення на адресу Россіію Нойерт підкріпила повідомленням про те, що 14 червня на контрольованій бойовиками території Донбасу, в Пікузах (колишнє Комінтерново), бойовики влаштували обстріл зі стрілецької зброї по шістьом представникам СММ ОБСЄ. Керівництво місії впевнене, що такими діями бойовики намагалися залякати і змусити патруль покинути район.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава МЗС Росії Сергій Лавров виступив з категоричною заявою проти введення миротворців ООН на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?