Росія похвалилася запуском нової ракети в космос
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія похвалилася запуском нової ракети в космос

Росія похвалилася запуском нової ракети в космос
Джерело:  online.ua

У неділю, 17 червня, російські ВКС з космодрому Плесецьк запустили в космос ракету Союз-2.1б з навігаційним космічним апаратом Глонасс-М на борту.

Про це повідомили в Міноборони РФ, передає ONLINE.UA.

У російському відомстві зазначили, що запуск ракети в космос пройшов успішно. З апаратом встановлена і підтримується стійкий телеметричний зв'язок, а його бортові системи функціонують нормально.

"Ракета" Союз-2.1б "з супутником стартувала в 00.46 мск. У 00.56 від її третього ступеня відокремилася головна частина в складі розгінного блоку "Фрегат" і супутника, після чого розгінний блок довів "Глонасс-М" на розрахункову орбіту",- йдеться в повідомленні російського Міноборони.

Це третій пуск ракет космічного призначення з космодрому Плесецьк в 2018 році. З початку року з північного космодрому успішно проведені також пуски ракет-носіїв легкого класу "Союз-2.1В" і "Рокот".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нова російська ракета з ядерною установкою, якої раніше хвалився Путін, провалила всі випробування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?