Легендарний футболіст Марадона голосно оскандалився на ЧС-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний футболіст Марадона голосно оскандалився на ЧС-2018

Легендарний футболіст Марадона голосно оскандалився на ЧС-2018
Джерело:  online.ua

Відомий аргентинський футболіст Дієго Марадона відзначився скандальними витівками на матчі збірної Ісландії і Аргентини в рамках ЧС-2018, який цього року проходить в Росії. Спортсмен приголомшив глядачів расистським жестом і тим, що закурив сигару прямо на стадіоні.

Про скандальні витівки Марадони на ЧС-2018 написала в соцмережі журналістка ВВС Джекі Оутлі, передає ONLINE.UA.

Вона повідомила, що расистським жестом футболіст відповів уболівальникам з Південної Кореї, які з трибун просто кричали "Дієго". Він посміхнувся їм у відповідь, послав повітряний поцілунок і помахав рукою, а після розтягнув куточки очей в сторону, приголомшив публіку цією витівкою.

Але цей скандальний інцидент став не єдиною витівкою Марадони. Сидячи на трибунах, легенда аргентинського футболу демонстративно закурив сигару, незважаючи на заборону, а після гри і зовсім намагався увірватися в роздягальню аргентинської збірної, щоб висловити претензії Ліонелю Мессі, в результаті чого був затриманий поліцією.

Футболіст спробував виправдатися за свої вчинки. На своїй сторінці в соцмережі вона написав, що не знав про заборону куріння на стадіоні.

"Я спробував здалеку показати їм, наскільки мені приємно, що навіть в Азії вболівають за нас. Ось і все, хлопці, вище голову",- пояснив свій жест в сторону корейських фанатів Марадона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіянину продали квиток на матч ЧС-2018 за 33 тисячі рублів на неіснуюче місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?