Відома українська телеведуча розсекретила свій таємний роман з російським співаком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська телеведуча розсекретила свій таємний роман з російським співаком

Відома українська телеведуча розсекретила свій таємний роман з російським співаком
Джерело:  online.ua

Колишня ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко через довгий час розсекретила свого коханого. Вона підтвердила здогадки шанувальників, що зустрічається з російським співаком Владом Топаловим, який є екс-учасником групи Smash!!.

Своє визнання Тодоренко опублікувала в соцмережі у вигляді фото, на якому зображена з коханим, передає ONLINE.UA.

Знімок Тодоренко і Топалова був зроблений в Лондоні, куди ведуча відправилися святкувати свій день народження. Спочатку вона опублікувала в соцмережі фото з сніданку, інтригуючі підписавши його "Щастя є!". Майже відразу ж аналогічне фото з'явилося і на сторінці Влада. По знімках шанувальники відразу здогадалися, що снідають закохані разом за одним столом.

Пізніше Регіна вирішила ще трохи відкрити завісу свого таємничого особистого життя. Вона опублікувала фото з Топаловим, в коментарях до якого додала красномовні смайлики - пару, яка тримається за руки, і серце.

Шанувальники зірок по-різному відреагували на роман Тодоренко і Топалова. Одні пораділи за Регіну і Влада, побажавши їм щастя, а інші розкритикували їх відносини, вважаючи, що зірки не підходять один одному.

"Складно описати мої почуття: я засмучена, мені сумно, Регіна гідна кращої партії. До того ж два артиста в паре- це складно, може виникати ревнощі до популярності іншого. А Регіна зараз в фаворі у публіки, безумовно, на відміну від Топалова" , "Я теж підтримую, не знаю навіщо він їй з таким минулим", "Не моя справа. Але треба іншого нареченого, не такого! А взагалі, звичайно, щастя вам, якщо ви дійсно пара", - пишуть фанати Тодоренко в мережі.

Деякі прихильниці Топалова також не прийшли в захват від новини про його роман з Тодоренко. Вони вважають, що Регіні далеко до їх улюбленця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських зробила сенсаційне зізнання про своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?