Малюнок з таємного послання Екзюпері був проданий на аукціоні за рекордну суму
Категорія
Світ
Дата публікації

Малюнок з таємного послання Екзюпері був проданий на аукціоні за рекордну суму

Малюнок з таємного послання Екзюпері був проданий на аукціоні за рекордну суму
Джерело:  online.ua

На аукціоні Artcurial в Парижі малюнок відомого французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері був проданий за рекордні 240,5 тисяч євро. На зображенні, нанесеному на звичайному аркуші паперу, намальований головний герой "Маленького принца".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку аукціона в соцмережі.

Відзначається, що даний малюнок є частиною таємного любовного послання Екзюпері невідомій жінці. Не виключається, що це послання могло стати останнім листом автора перед тим, як літак Екзюпері зник під час развыдувального польоту в липні 1944 року.

Всього на аукціоні Artcurial було продано 49 заміток і малюнків письменника, включаючи 11-сторінковий лист Екзюпері з малюнками аквареллю, датований 1942 роком. Але головним лотом аукціона стала чернетка "Маленького принца", яка в оригіналі є головним зображенням знаменитої книги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що картина італійського художника Амедео Модільяні "Оголена, що лежить" поставила рекорд аукціонів Sotheby's: вона була продана за $157 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?