Жорсткі умови: ЗМІ дізналися про підписаний шлюбний контракт Меган Маркл і принца Гаррі
Категорія
Світ
Дата публікації

Жорсткі умови: ЗМІ дізналися про підписаний шлюбний контракт Меган Маркл і принца Гаррі

Жорсткі умови: ЗМІ дізналися про підписаний шлюбний контракт Меган Маркл і принца Гаррі
Джерело:  Hollywood Life

Через місяць після королівського весілля принца Гаррі і Меган Маркл стало відомо, що королева Єлизавета II погодилася на їх шлюб лише за умови підписання шлюбного контракту з жорсткими умовами. Онук британської монархині вирішив змиритися з наказом, хоча спочатку не хотів укладати ніяких угод.

Подробиці шлюбного контракту принца Гаррі і Меган Маркл дізналися інсайдери видання The Hollywood Lifе, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що головною умовою контракту є королівське майно, з якого Меган Маркл, якщо у неї не буде дітей від принца Гаррі, в разі розлучення не зможе отримати нічого. На цієї умові договору нібито наполягла королева, яка таким чином вирішила зберегти спадщину британських монархів.

За даними видання, принц Гаррі, який спочатку не хотів підписувати шлюбний контракт з Меган, погодився на умови бабусі, хоча злегка і розлютився. Відомо, що документ був підписаний перед церемонією вінчання.

Інсайдери також відзначають, що шлюбний договір принца Гаррі і Меган Маркл склав найкращий адвокат з розлучень Лондона - Фіона Шеклтон. Ця юристка неодноразово захищала інтереси королівської сім'ї, включаючи розлучення принца Чарльза і принцеси Діани.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл випадково забула королівський етикет і осоромилася в першій офіційній поїздці з королевою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?