Ситуація на Донбасі загострюється: в штабі ООС повідомили про кількість поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострюється: в штабі ООС повідомили про кількість поранених

Ситуація на Донбасі загострюється: в штабі ООС повідомили про кількість поранених
Джерело:  online.ua

На Донбасі в результаті обстрілів зі сторони проросійських бойовиків один боєць ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Вказано, що минулої доби ворог 20 разів порушував режим припинення вогню, з них 6 разів із застосуванням мінометів. Бойові дії тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї. ЗСУ ставали на заваді провокаційним діям ворога та давали йому адекватну відповідь.

 "На Луганському напрямку, близько 19-ї години та опівночі окупанти відкрили вогонь з мінометів по наших позиціях в районі н.п. Кримське і Новотошківське. Один наш захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення. Крім цього, заборонену Мінськими домовленостями зброю бойовики застосували на Донецькому напрямку, в районах н.п. Піски та Старогнатівка, що під Волновахою", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районах н.п. Пищевик, Гнутове, Водяне, Широкине. Належне інженерне обладнання наших позицій та адекватна відповідь Об'єднаних сил запобігли загибелі особового складу та не допустили більшої активізації противника.

Українська розвідка повідомляє, що 5 проросійських бойовиків поранені.

Втрат серед українських військ поточної доби немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в запеклому бою на Донбасі загинув молодий український військовий Ігор Петров з міста Рубіжне Луганської області. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?