Вони не повинні були це робити: Трамп виступив з жорсткою критикою ФБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони не повинні були це робити: Трамп виступив з жорсткою критикою ФБР

Вони не повинні були це робити: Трамп виступив з жорсткою критикою ФБР
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп розкритикував Федеральне бюро розслідувань, звинувативши ФБР в передачі інформації "брехливим ЗМІ".

Про це голова Білого дому написав в Twitter, передає ONLINE.UA.

Американський президент підкреслив, що "брехливі ЗМІ" давали власну інтерпретацію отриманим даним, а також додав, що "правда для них нічого не значить".
 
"Чому ФБР передавали так багато інформації фейковим ЗМІ? Вони не повинні були це робити, і знаючи, що фейкові новини є ворогом народу, вони виставляють їх у вигідному світлі - правда для них не має значення!", - сказано в повідомленні американського лідера.

Зазначимо, що раніше Дональд Трамп вкотре розкритикував розслідування ймовірного втручання Росії в президентські вибори 2016 року у США, заявивши, що це "полювання на відьом" запам'ятається як темний період в історії США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Комітет розвідки Конгресу США оприлюднив службовий документ по російському втручанню в вибори президента. Він виправдовує ФБР і Мін’юст США, яких республіканці звинувачують у зловживанні програмою стеження FISA. Відповідний документ був підготовлений демократами на захист ФБР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?