Справа Бабченка: підозрюваний Герман розкрив деталі організації вбивства
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Бабченка: підозрюваний Герман розкрив деталі організації вбивства

Справа Бабченка: підозрюваний Герман розкрив деталі організації вбивства
Джерело:  online.ua

Підозрюваний в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман заявив , що разом з "кілером" Олексієм Цимбалюком організував схрон зброї.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Страна.ua.

Захист Германа стверджує, що підозрюваний діяв під прикриттям українських спецслужб і за їхнім завданням. В СБУ заявили, що не співпрацювали з підозрюваним, і діяв він у змові з московськми кураторами, а також від них отримав  список на ліквідацію.

"Сам Герман на суді зробив декілька заяв. Зокрема, він стверджує, що за допомогою Олексія Цимбалюка, який виконував роль кілера в замаху на Бабченка, організував один схрон зброї. Це нібито обійшлося йому в 11 тисяч доларів. Зброю туди звозив "монах Аристарх".При цьому Герман заперечує, що передав гроші Цимбалюку за вбивство Бабченка. Стверджує, що 15 тисяч доларів дав йому в борг",- сказано в повідомленні.

Підозрюваний також розповів, що співпрацював з так званим Дмитром, який нібито є контррозвідником. Його прізвища він не знає, але назвав позивний чоловіка - "Дитрих".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Служба безпеки України затримала ще одного фігуранта в організації вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка та підготовки до серії терактів в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?