Це моє дітище: Порошенко назвав "найрезультативнішу" реформу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Це моє дітище: Порошенко назвав "найрезультативнішу" реформу в Україні

Це моє дітище: Порошенко назвав "найрезультативнішу" реформу в Україні
Джерело:  online.ua

Український лідер Петро Порошенко вважає децентралізацію однією з найбільш результативних реформ в Україні.

Про це він заявив на ХIV Українському муніципальному форумі 18 червня у Києві, передає ONLINE.UA.

Президент зазанчив, що децентралізація стала ключовою реформою, "найрезультативнішою, або одною з найрезультативніших". Він також додав, що вона наблизила владу до людей і на багато років стала "ефективним щепленням від федералізації".

"Вона сприяє вирішенню в найкращий спосіб багатьох інфраструктурних і соціальних проблем. Хочу вас запевнити, що, хоч децентралізація – це моє дітище, я переконаний, що це має бути проблемою нашої спільної роботи. І я наполегливо працюватиму над цим проектом рівно стільки, скільки мені відміряє бути при владі український народ. І поки я президент, я не допущу ревізії цього курсу", - сказав Порошенко.

Він також додав, що дав старт реформі децентралізації 4 роки тому, коли Україна тільки "дала відсіч спробам РФ влаштувати штучну федералізацію".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше П резидент України Петро Порошенко заявив, що Київ веде переговори з країнами ЄС про створення групи, яка повинна зупинити будівництво російського газопроводу "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?