На Донбасі не припиняються запеклі бої: ворог зазнав втрат в техніці і живій силі
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі не припиняються запеклі бої: ворог зазнав втрат в техніці і живій силі

На Донбасі не припиняються запеклі бої: ворог зазнав втрат в техніці і живій силі
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, але контрольованою. Українські військові адекватно відповідають на всі провокації бойовиків - за даними розвідки, в результаті вогню ЗСУ було знищено одну бойову броньовану машину, вантажівку ГАЗ-66 окупантів і поранено п'ятьох бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 18 червня, інтенсивні бої тривали на Луганському і Горлівському напрямках - в районі Новотошківського і Верхньоторецька. На Донецькому напрямку бойовики із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали позиції українських захисників біля Авдіївки і Опитного. На Маріупольському напрямку під вогонь ворога потрапили бійці ЗСУ біля Старогнатівці, Лебединського та Чермалика, де бойовики з мінометів обстрілювали не тільки позиції ООС, але і піддавали небезпеці мирне населення.

В ході запеклих боїв двоє українських військових отримали поранення. Вони були терміново госпіталізовані в медустанови, де їм надали необхідну допомогу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали фото бійця ЗСУ, героїчно загиблого на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?