Нас постійно відкидають: Захарова у своєму стилі охарактеризувала відносини Заходу та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Нас постійно відкидають: Захарова у своєму стилі охарактеризувала відносини Заходу та РФ

Нас постійно відкидають: Захарова у своєму стилі охарактеризувала відносини Заходу та РФ
Джерело:  online.ua

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що після закінчення холодної війни Захід продовжує постійно "відкидати Росію".

Про це вона розповіла в інтерв'ю фінському виданню Hufvudstadsbladet, передає ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини".

"Ми повністю відкрилися для Заходу. Не тому, що нас перемогли, - ми зробили це самі. Ніхто до нас не втручався, просто Горбачов хотів покінчити з гонкою озброєнь. Він хотів покласти край холодній війні. Ось ми і відкрилися, а ви нас обдурили . Ви відповіли нам, оточивши колючим дротом. Ми хочемо, щоб можна було вільно їздити один до одного в країни, ми хочемо позбутися візових обмежень. Але нас постійно відкидають!",  - сказала офіційний представник МЗС.

Вона також стверджує, що РФ демонструє своє озброєння усьому світу, тому що боїться нападу з боку інших країн. Захарова додала, що в Росії "є право всім це демонструвати" для того, щоб не повторилась Друга світова війна.

"Протягом останніх двадцяти років нас намагаються оточити з усіх боків. Ми запитували, навіщо потрібна ПРО в Польщі. І нам відповідали, що це потрібно проти Ірану. Шахрайство чистої води", - сказала вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Захарова зганьбилася в питанні історії, відповідаючи Лондону на скандал з отруєнням Скрипаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?