Знаменита американська акторка намагалась накласти на себе руки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита американська акторка намагалась накласти на себе руки

Знаменита американська акторка намагалась накласти на себе руки
Джерело:  online.ua

Популярна американська акторка Хізер Локлір, яка відома за серіалом "Район Мелроуз", намагалася накласти на себе руки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Вказано, що зірку госпіталізували після того, як вона спробувала застрелитися. Зараз лікарі проводять психіатричне обстеження акторки. 
"В службу 911 зателефонував один з членів сім'ї Локлір, щоб розповісти про її поведінку. Він зазначив, що вона намагалася роздобути зброю, щоб вистрілити в себе. У поліції заявили, що інцидент є медичним, а не кримінальним", - сказанов повідомленні видання. 
Варто зазанчити, що Локлір протягом тривалого часу боролася з наркотичною та алкогольною залежностями. 10 років тому зірка здійснила невдалу спробу самогубства, після чого потрапила до лікарні. В 2012 році акторка була госпіталізована після прийняття таблеток, які видаються виключно за рецептом, і алкоголю.

Також відомо, що раніше Локлір зустрічалася з відомим голлівудським актором Томом Крузом.

Як повідомляв ONLINE.UA,  голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?