Трамп і Путін "поділять" Україну: Жириновський відзначився черговою скандальною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і Путін "поділять" Україну: Жириновський відзначився черговою скандальною заявою

Трамп і Путін "поділять" Україну: Жириновський відзначився черговою скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін "поділять" Україну, в результаті чого від неї залишаться тільки Львів і ще п'ять областей, а інша частина української території стане "Новоросією", яка буде жити під російським прапорами.

З такою черговою одіозною заявою виступив скандальний російський депутат Володимир Жириновський в ефірі РосТВ, передає ONLINE.UA.

Жириновський переконаний, що вже скоро Трамп і Путін домовляться про розподіл світу, що допоможе вирішити відразу три конфлікту. На думку скандального політика, американський глава погодиться відокремити п'ять українських районів і Львів від решти України, а все інше стане Росією, як окуповані Крим і Донбас.

"Путін і Трамп можуть домовитися. Це буде чудове досягнення. Корейці все-таки - це Далекий Схід, сирійці - Близький Схід. Але якщо він дасть можливість домовитися. А про що домовитися? Україна - це Львів і п'ять районів, - і ми відокремлюємо її. І вона нехай до НАТО входить і куди хоче. Але вся Новоросія - він дає згоду, вірніше не заперечує - все буде під російським прапором, як Крим і Донбас ", - заявив Жириновський.

Скандальний російський депутат вважає, що це рішення буде вигідним для Трампа - він зможе стати тричі лауреатом Нобелівської премії, відновить "дружбу" з Китаєм і Росією, а після цього почне "душити Європу, так як ненавидить її".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Жириновський пообіцяв захопити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?