Запам'ятайте мої слова: Гройсман розповів, коли Україна побудує сильну економіку
Категорія
Економіка
Дата публікації

Запам'ятайте мої слова: Гройсман розповів, коли Україна побудує сильну економіку

Запам'ятайте мої слова: Гройсман розповів, коли Україна побудує сильну економіку
Джерело:  online.ua

Голова Кабміну Володимир Гройсман заявив, що Україна за 3-5 років здатна побудувати сильну економіку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Запам'ятайте мої слова, за 3-5 років ми маємо абсолютно всі шанси побудувати достатньо сильну економіку з розвиненою інфраструктурою. Це для нас є питанням номер один. В цьому контексті необхідний постійний діалог центру з владою на місцях. У свою чергу, місцева влада має налагодити діалог з громадами не тільки під час виборчої кампанії, а на постійній основі", - заявив прем'єр-міністр в ході виступу на ХIV Українському муніципальному форумі.

Він також додав, що зараз у всіх куточках України можемо бачити цікаві практики, гарні інноваційні рішення у багатьох сферах, запровадження абсолютно нових технологічних рішень для управління громадами.

Гройсман наголосив, що влада повинна зробити все необхідне для того, щоб забезпечити нормальні умови для життя та роботи українських громадян.

"І тоді, коли система розвитку місцевого самоврядування починає ростити нові кваліфіковані кадри, коли в країні наведено лад, проблема із масовим відтоком наших співвітчизників за кордон втратить свою актуальність", - сказав голова Кабміну.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA , голова Національного банку України Яків Смолій заявив, що поліпшити стан економіки  може збільшення внутрішнього виробництва і експорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?