СБУ звільнила Юрія Тандіта з посади радника голови: відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ звільнила Юрія Тандіта з посади радника голови: відома причина

СБУ звільнила Юрія Тандіта з посади радника голови: відома причина
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України звільнила Юрія Тандіта з посади радника глави СБУ Василя Грицака.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Тандіт розповів, що сам написав заяву про звільнення з посади, яку було задоволено. Окрім того, він додав, що планує надалі займатися процесом обміну заручників.

  "Я написав заяву про звільнення за власним бажанням і був звільнений", - сказав екс-радник глави СБУ.

Варто зазначити, що Юрій Тандіт не назвав причину свого рішення, однак запевнив, що продовжує і буде продовжувати комунікувати з питань обміну заручників, враховуючи досвід роботи в цьому напрямку.

 Прес-служба СБУ підтвердила, що Тандіт був звільнений за власним бажанням з 1-го червня.

Нагадаємо, що голова Служби безпеки України Василь Грицак призначив Юрія Тандіта своїм радником 3 роки тому. Раніше він був головою Координаційного центру звільнення заручників Міністерства оборони України. Тандіт також був головним представником Центру сприяння та звільнення полонених та заручників при СБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ оприлюднила матеріали розслідування обстрілів мікрорайону "Східний" у Маріуполі 24 січня 2015 року, які доводять провину російських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?