Це викликає шок: Франція розкритикувала міграційну політику США
Категорія
Світ
Дата публікації

Це викликає шок: Франція розкритикувала міграційну політику США

Це викликає шок: Франція розкритикувала міграційну політику США
Джерело:  online.ua

Влада Франції жорстко розкритикувала міграційну політику адміністрації американського президента Дональда Трампа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Так, речник уряду Франції Бенжамен Гріво стверджує, що ЄС і Штати не поділяють спільні цінності на тлі загального обурення, яке шириться світом, через міграційну політику голови Білого дому. Окрім того, він прокоментував розділення родин на американсько-мексиканському кордоні, заявивши, що не хотів би, щоб те, що відбувається у США, відбувалося і у Європі.

"Ми не поділяємо одну і ту ж модель цивілізації, ми точно не поділяємо спільні цінності. Зображення дітей, які сидять у дротяних клітках на бетонній підлозі, в той час як їхні батьки підлягають переслідуванню за незаконний перетин кордону, викликають шок", - підкреслив Гріво.

Нагадаємо, що раніше голова Білого дому Дональд Трамп анонсував міграційну політику "нульової толерантності", згідно з якою мігранти, які намагаються перетнути американський кордон нелегально, зазнають кримінального переслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп жорстко розкритикував міграційну політику Німеччини,  а також додав, що Білий дім не повинен допустити повторення таких проблем, які виникли через міграцію в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?