Скандальна Ле Пен програла позов у Суді ЄС: її зобов'язали виплатити астрономічну суму
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальна Ле Пен програла позов у Суді ЄС: її зобов'язали виплатити астрономічну суму

Скандальна Ле Пен програла позов у Суді ЄС: її зобов'язали виплатити астрономічну суму
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Національний фронт" Марін Ле Пен програла позов у Суді ЄС проти постанови Європейського парламенту про виплату майже 300 тисяч євро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Європейську правду".

"Постанова послідувала за розслідуванням Європейського управління з питань запобігання зловживанням та шахрайству (OLAF), яке в 2016 році виявило, що Ле Пен, лідер партії "Національний фронт", "невиправдано заплатила" 298 497 євро за парламентську допомогу у період з грудня 2010 року по лютий 2016 року",- сказано в повідомленні.

В Європейському парламенті зазначили, що якщо гроші не будуть повернуті , то вони будуть зняті із зарплати політика. Як вказано, Ле Пен не змогла довести, що її помічник виконував фактичну роботу для неї, згідно із заявою суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше 4 травня лідер "Національного фронту" Марін Ле Пен приїхала з візитом на північний захід країни, де її закидали яйцями.

Зазначається, що у регіоні Бретань Ле Пен планувала провести декілька заходів виборчих заходів, проте в місті Біль-Де-Бретань натовп супротивників з лозунгами "Геть, фашисти" та "Вам тут немає чого робити" закидав її яйцями, коли вона намагалася вийти з машини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?