Особисте послання Кім Чен Ина Путіну: в Кремлі розкрили зміст
Категорія
Політика
Дата публікації

Особисте послання Кім Чен Ина Путіну: в Кремлі розкрили зміст

Особисте послання Кім Чен Ина Путіну: в Кремлі розкрили зміст
Джерело:  online.ua

В особистому посланні глави КНДР Кім Чен Ина, адресованому російському президенту Володимиру Путіну, висловлено намір північнокорейського лідера підтримувати з Росією контакти на вищому рівні. Інформації про можливість контактів президента Росії і голови КНДР в листі не було.

Про це повідомив помічник російського глави по із зовнішньої політики Юрій Ушаков в інтерв'ю російським ЗМІ, передає ONLINE.UA.

"Там говорилося про те, що ми будемо підтримувати контакти на вищому рівні. Конкретної інформації про зустріч Кім Чен Ина і Путіна в листі не було", - розкрив зміст особистого послання лідера Північної Кореї російському президенту Ушаков.

При цьому раніше Путін, коментуючи особисте послання Кім Чен Ина, висловив готовність зустрітися з північнокорейським колегою і запросив Кім Чен Ина відвідати Росію з візитом. На думку президента РФ, глава КНДР може вибрати для поїздки в Росію, наприклад, міжнародну подію типу Східного економічного форуму, який запланований на вересень. також Путін підкреслив, що готовий зустрітися з Кім Чен Ином і без прив'язки до такого роду заходів, узгодивши зустріч по лінії МЗС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з устріч з Кім Чен Ином провів глава МЗС РФ Сергій Лавров, якої залишився недовлен Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?