У Москві госпіталізували Кобзона: стало відомо про його стан
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві госпіталізували Кобзона: стало відомо про його стан

У Москві госпіталізували Кобзона: стало відомо про його стан
Джерело:  online.ua

В один з московських онкологічних центрів був госпіталізований відомий радянський і російський співак Йосип Кобзон. 80-річний депутат Держдуми звернувся до медиків за допомогою у зв'язку з погіршенням самопочуття.

Госпіталізацію Кобзона підтвердила його прес-служба російським ЗМІ, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що приводів для занепокоєння про стан здоров'я Кобзона немає. За словами помічників співака, з ним не відбувається нічого критичного і можливо, вже у вівторок, 19 червня, Кобзона випишуть з лікарні.

Дружина Кобзона при цьому відмовилась коментувати госпіталізацію співака. Вона категорично заявила, що у нього нормальне здоров'я, назвавши всі питання з цього приводу нетактовним.

Раніше стало відомо, що Кобзон різко відчув себе погано, у зв'язку з чим був госпіталізований в одну з клінік Москви, в відділення хірургії. Зазначалося, що медики запропонували пройти співакові позапланове обстеження.

Нагадаємо, ще в 2005 році у Йосипа Кобзона було діагностовано онкозахворювання. За минулі роки він переніс дві операції, після яких знаходиться під постійним наглядом лікарів.

У 2015 році Кобзона, як і багатьох інших російських артистів, Євросоюз вніс до списку санкцій через Україну. Через це артист не зміг продовжити лікування в Європі. Тоді співак сподівався отримати візу в Італію за допомогою Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні Йосипа Кобзона позбавили всіх державних нагород.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?