Шведські танкісти високо оцінили досвід ЗСУ в боях на Донбасі: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Шведські танкісти високо оцінили досвід ЗСУ в боях на Донбасі: опубліковані фото і відео

Шведські танкісти високо оцінили досвід ЗСУ в боях на Донбасі: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У Німеччині завершився міжнародний турнір Tank Challenge, в якому взяли участь бійці ЗСУ. Вони вразили своїм досвідом ведення боїв з бронетехнікою, який високо оцінили військовослужбовці Швеції.

Про це повідомила прес-служба танкових військ Швеції на своїй сторінці в соцмережі, опублікувавши фото з турніру, передає ONLINE.UA.

"Україна з її Т-84 була дуже цікавою особливістю турніру. Особливо корисним було знайомство з недавнім досвідом боротьби українців проти сучасних ворожих танків (на сході України)", - йдеться в повідомленні шведських військовослужбовців.

У коментарях до фото з турніру Tank Challenge танкісти Швеції вказали, що для них було дуже цінно виступати на одному полігоні з українськими військовими, які воюють на Донбасі проти російських бойовиків. Вони вважають, що досвід ЗСУ дуже важливий для країн-союзників України.

Слід відзначити, що в 2018 році кращими на змаганнях по танковому бою стали німецькі танкісти, друге місце зайняли шведи. Крім Швеції та Німеччини, в турнірі взяли участь США, Австрія, Франція, Польща, Велика Британія і Україна. Українські танкісти виступали на турнірі на Т-84.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі показали відео потужного удару ЗСУ по бойовиках, в результаті якого була знищена важлива позиція окупантів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?