Зрада, пожежа і саботаж: Маск розповів шокуючі деталі скандалу в Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Зрада, пожежа і саботаж: Маск розповів шокуючі деталі скандалу в Tesla

Зрада, пожежа і саботаж: Маск розповів шокуючі деталі скандалу в Tesla
Джерело:  online.ua

Засновник Tesla Ілон Маск розповів про масштабний скандал, який спалахнув в його компанії: підприємець вияв саботажника, який передав великий обсяг інформації третім особам.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

Так, відомо, що бізнесмен розіслав співробітникам листа, в якому звинуватив одного з працівників компанії в "масштабному і руйнівному саботажі".

"У листі Маска йдеться, що один зі співробітників зламав систему управління виробництвом Tesla, зіпсував програмний код та передав великий обсяг інформації третім особам. Маск не назвав ім'я співробітника, але зазначив, що той почав займатися саботажем після того, як "не отримав підвищення, якого хотів".В іншому листі Маск повідомив про пожежу на виробничій лінії компанії, яку назвав "дивним інцидентом, який було важко пояснити", - сказано в повідомленні.

Маск стверджує, що пожежа спалахнула не випадково.

Зараз адміністрація компанії проводить розслідування інциденту, щоб з'ясувати, діяв саботажник самостійно або в змові з іншими працівниками Tesla.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий бізнесмен і засновник Tesla Ілон Маск заявив, що планує скоротити 9% співробітників компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?