Ображений президент: Макрон публічно висварив дитину, яка придумала йому кумедне прізвисько
Категорія
Світ
Дата публікації

Ображений президент: Макрон публічно висварив дитину, яка придумала йому кумедне прізвисько

Ображений президент: Макрон публічно висварив дитину, яка придумала йому кумедне прізвисько
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон публічно висварив хлопчика, який назвав його "Ману".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Вказано, що французський лідер обмінювався рукостисканням з людьми в ході заходу, присвяченого заклику колишнього президента Шарля де Голля до народного опору проти нацистської німецької окупації під час Другої світової війни.

Один із присутніх хлопчиків заспівав кілька рядків з гімну соціалістів "Інтернаціонал" та запитав у президента: "Як справи, Ману?", на що президент відрізав "Ні. Ти не можеш так поводитись. Ні, ні, ні, ні".

"Хлопець вибачився, а президент продовжив. "Ти тут, на офіційній церемонії, і слід поводитись як належне. Ти можеш вдавати дурня , але сьогодні тут "Марсельеза", "Пісня партизан". Називай мене "Пане президенте" або "Сер". Гаразд?", - продовжив Макрон, на що хлопець відказав: "Так, сер!".

Нагадаємо, що Макрона неодноразово критикували за те, що він використовує грубу лексику та не проявляє співчуття до бідних.

Нагадаємо, що раніше французський лідер Еммануель Макрон назвав цинічними і безвідповідальними дії уряду Італії, який відмовився приймати судно з біженцями на борту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Макрон розкритикував в телефонній розмові з президентом США його політику, чим викликав бурхливе обурення Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?