Буду сумувати: зірка "Гри престолів" повідомила про завершення зйомок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Буду сумувати: зірка "Гри престолів" повідомила про завершення зйомок

Буду сумувати: зірка "Гри престолів" повідомила про завершення зйомок
Джерело:  online.ua

Відома британська акторка Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейнеріс Таргарієн в популярному серіалі "Гра престолів", повідомила про завершення зйомок.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що зірка не пояснила, про що конкретно йде мова: про її участь в серіалі, чи про завершення зйомок фінального сезону шоу.

На фото Кларк лежить на траві серед квітів, в кепці і теплій куртці з хутром. У підписі до фотографії Емілія написала, що засмучена, а також буде сумувати за своїми колегами.

"Вирушила на човні до острова, щоб попрощатися з землею, яка була моїм домом протягом майже десятиліття. Це була справжня подорож "Гри престолів". Спасибі за життя, про яке я навіть не мріяла, і за родину, за якою я не перестану сумувати", - сказано в повідомленні акторки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше уважні фанати популярного серіалу "Гра престолів" помітили спойлер на тілі зірки саги — британської акторки Софі Тернер. Зазначається, що Тернер зробила собі нове татуювання. Користувачі мережі вважають, що малюнок може бути спойлером до телевізійного шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?