Марі Чеба стала амбасадоркою йоги від Посольства Індії в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Марі Чеба стала амбасадоркою йоги від Посольства Індії в Україні

Марі Чеба стала амбасадоркою йоги від Посольства Індії в Україні
Джерело:  Viva!

Талановита українська співачка Марі Чеба стала амбасадоркою йоги від Посольства Індії в Україні. Разом з послом Індії та іншими українцями, співачка хоче встановити європейський йога-рекорд, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на viva.ua.

Співачка практикує аштанга йогу вже три роки і стверджує, що це допомагає їй підтримувати гармонію та баланс у житті. Саме тому представники посольства Індії обрали її  амбасадоркою йоги в Україні.

"Йога - це не релігія, це вказівка до здорового та усвідомленого стилю життя. Вона може принести світло і спокій кожному, хто її практикує", - зазначив надзвичайний та повноважний посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті з нагоди початку святкових заходів до Міжнародного дня йоги.


Отже, десятки тисяч присутніх будуть встановлювати європейський рекорд по кількості людей, що одночасно займаються йогою, 23 червня о 18.00 на Хрещатику у Києві. Саме таким чином, посольство Індії в Україні вирішило відсвяткувати Міжнародний день йоги.

Для участі в "Марафоні без метушні" можна зареєструватись на сайті проекту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?