Вразила красою і голосом: відома українська співачка підкорила новим кавером
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вразила красою і голосом: відома українська співачка підкорила новим кавером

Вразила красою і голосом: відома українська співачка підкорила новим кавером
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Аліна Паш підкорила шанувальників новим відео, в якому записала кавер на пісню Malamente відомої співачки з Барселони ROSALÍA. У ролику артистка переспівала цю композицію українською мовою.

Красиве відео з новим кавером Аліна Паш розмістила на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У ролику українська співачка з'явилася в яскравому образі. Вона максимально наблизилася в кавері до оригіналу пісні, чим привела в захват українців.

"Це чудово!", "Обожнюю твій cover challenge", "Алііінаа, мені настільки подобається що на повторі !! Це дуже дааа!", "Просто бомбезно, класна і актуальна! Чистий погляд! Мені дуже сподобалося!","Я навіть не знаю чим ти мене зараз вбила: красою або голосом"," Це так красиво!", - коментують українці новий музичний ролик Аліни Паш.

Слід зауважити, що оригінальний кліп на пісню Malamente співачки ROSALÍA вийшов в кінці травня. На сьогоднішній день його тільки на YouTube переглянули майже 7 млн користувачів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аліна Паш відмовилася їхати на фестиваль до Росії після хвилі обурення в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?