Резюме від ФСБ: Бабченко опублікував орієнтування на своє вбивство
Категорія
Україна
Дата публікації

Резюме від ФСБ: Бабченко опублікував орієнтування на своє вбивство

Резюме від ФСБ: Бабченко опублікував орієнтування на своє вбивство
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Аркадій Бабченко опублікував документ, який назвав "орієнтуванням ФСБ на своє вбивство".

Про це він написав у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Відрізняється різко негативним ставленням до чинної влади і русофобськими поглядами, які постійно висловлює в інтернеті. (С) А життя потрібно прожити так, щоб резюме за тебе писала ФСБ. В орієнтуванні на твоє вбивство", - зазначив журналіст.

До тексту повідомлення прикріплені роздруківки з фото, телефонами, мейлами, акаунтами Бабченка, а також даними про місце реєстрації, родину та з короткою характеристикою.

В орієнтуванні вказано, що відносно Бабченка у Росії проводили перевірку щодо порушення закону за статтею "заклик до масових заворушень".

Окрім того, у роздруківці є частина одного з постів Бабченка у Livejournal про те, що Путін узурпатор, який захопив владу у силовий спосіб.

Нагадаємо, підозрюваний в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман заявив , що разом з "кілером" Олексієм Цимбалюком організував схрон зброї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Служба безпеки України затримала ще одного фігуранта в організації вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка та підготовки до серії терактів в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?