Макрон і Меркель після довгої дискусії виступили з важливою заявою щодо реформи ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон і Меркель після довгої дискусії виступили з важливою заявою щодо реформи ЄС

Макрон і Меркель після довгої дискусії виступили з важливою заявою щодо реформи ЄС
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон заявили, що необхідно створити Раду безпеки ЄС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву, що опублікована на сайті уряду ФРН.

Вказано, що переговори сторін відбулися 19 червня: лідери ЄС обговорили пропозиції щодо реформування Європейського Союзу і виступили за створення Ради безпеки Євросоюзу.

"Дискусія відкрила нові можливості для розвитку ЄС і співпраці між країнами",- підкреслила Меркель.

Окрім того, канцлерка Німеччини після зустрічі з французьким колегою на полях німецько-французьких міжурядових консультацій заявила, що підтримує плани щодо зміцнення зовнішніх кордонів Євросоюзу.

"Меркель також наголосила на необхідності уніфікувати "стандарти для міграції" в країни Євросоюзу таким чином, щоб у біженців не було можливості вибирати, до якої країни шенгенської зони звертатися за отриманням дозволу на проживання", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила про необхідність створити Європейський валютний фонд (ЄВФ), який міг би надавати країнам-членам єврозони довгострокові кредити. Окрім того, політик пропонує створити "інвестиційний бюджет" для вирівнювання економічних перекосів між країнами єврозони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?