Відомий скандальний політик повідомив про завершення своєї кар'єри
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий скандальний політик повідомив про завершення своєї кар'єри

Відомий скандальний політик повідомив про завершення своєї кар'єри
Джерело:  online.ua

Лідер керівної партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський планує піти з політики уже наступного року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Fakt.

 За словами анонімних джерел у керівній партії, після парламентських виборів 2019 року Качинський має відійти від керівництва партією. Однак вказано, що він залишиться її почесним президентом.

"Президент раніше вже згадував про такий варіант. Я знаю його вже 30 років. Не знаю, чи він сказав це для того, щоб прозондувати реакцію в ПіС, чи дійсно прийняв таке рішення"- розповіло джерело видання.

 За попередньою інформацією, керівництво у партії може бути передане Йоахіму Брудзінському, який в нинішньому уряді Польщі обіймає посаду глави МВС. Також відомо, що намір Качинського може бути пов'язаний з його нещодавніми проблемами зі здоров’ям.

"Ярослав Качинський провів у Військовому медичному інституті у Варшаві 37 днів. Офіційно причиною цього було лікування остеоартриту. Голова ПіС залишив лікарню 8 червня", - пише видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українців обурили слова Качинського, який заявив про неможливість євроінтеграції України в разі героїзації лідера ОУН Степана Бандери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?