Меркель вперше відповіла на нищівну критику Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель вперше відповіла на нищівну критику Трампа

Меркель вперше відповіла на нищівну критику Трампа
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель впереше відповіла на заяву американського лідера Дональда Трампа про те, що внаслідок ліберальної міграційної політики в Німеччині суттєво зріс рівень злочинності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Канцлерка підкреслила, що статистика, з якою вона ознайомилася нещодавно, свідчить про зворотне.

"Моя відповідь така: міністр внутрішніх справ нещодавно представив федеральну статистику злочинності, і вона каже сама за себе", - заявила Меркель, виступаючи на прес-конференції з французьким президентом Еммануелем Макроном у вівторок, 19 червня.

Канцлерка Німеччини також наголосила, що владі ФРН потрібно робити більше для боротьби зі злочинністю, продовжувати працювати в цьому напрямку, щоб ще більше знизити її рівень в країні.

"Але цифри, безумовно, обнадіюють", - додала Меркель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп жорстко розкритикував міграційну політику Німеччини, а також додав, що Білий дім не повинен допустити повторення таких проблем, які виникли через міграцію в Європі. Він також зазначив, що рівень злочинності в Німеччині стрімко зростає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?