Мадридський "Реал" купив відомого українського футболіста
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мадридський "Реал" купив відомого українського футболіста

Мадридський "Реал" купив відомого українського футболіста
Джерело:  online.ua

Легендарний мадридський футбольний клуб "Реал" купив воротаря луганської "Зорі" та збірної України з футболу Андрія Луніна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Marca.

 Видання пише, що "Реалу "  довелося форсувати угоду - перехід був оформлений 19 червня. Луганський клуб отримає за Луніна 8,5 млн євро і ще 4 млн - у вигляді бонусів. За попередньою інформацією, 19-річний воротар прибуде в розташування "Реала"до початку першого передсезонного збору.

Варто зазначити, що раніше інтерес до Луніна проявляли "Евертон", "Ліверпуль", "Наполі"  й "Інтер".

"У сезоні, що завершився, Лунін провів за "Зорю" 36 матчів у всіх турнірах, відстоявши на "нуль" в 10 з них. У березні нинішнього року він дебютував за збірну України в матчі із Саудівською Аравією (1:1). У червні потрапив до складу на товариський матч проти Албанії (4:1)",- сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що київське "Динамо" підписало контракт з півзахисником бразильського "Палмейраса" Че Че. Угода з 25-річним бразильцем буде діяти до 2023 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий аргентинський футболіст Дієго Марадона відзначився скандальними витівками на матчі збірної Ісландії і Аргентини в рамках ЧС-2018, який цього року проходить в Росії. Спортсмен приголомшив глядачів расистським жестом і тим, що закурив сигару прямо на стадіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?