Вибори - 2019: Тимошенко виступила з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибори - 2019: Тимошенко виступила з гучною заявою

Вибори - 2019: Тимошенко виступила з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Голова партії і фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що буде брати участь в наступних президентських виборах.

Про це вона розповіла під час відеоконференції в  Facebook, передає ONLINE.UA.

"Я буду балотуватися на посаду президента України. Але балотуватися на посаду президента не для того, щоб ще раз пограти у цей авторитаризм, монополію влади. Розумієте, для мене президентська посада, взагалі вибори - це не PlayStation. Це реальна зміна, яку очікає країна", - сказала політик.

Тимошенко також наголосила, що в разі своєї перемоги на виборах планує провести референдум і прийняти на ньому нову Конституцію. Вона додала, що зараз працює велика група вчених і правознавців, аби створити концепцію нової КУ.

Нагадаємо, що раніше про намір брати участь у виборах заявили екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, колишній представник України в ТКГ Роман Безсмертний, а також лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, результати соціологічного дослідження BURI-Україна свідчать, що перший етап виборів президента України мають всі шанси виграти Петро Порошенко і Юлія Тимошенко. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?