В Росії знайшли мертвим популярного актора
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Росії знайшли мертвим популярного актора

В Росії знайшли мертвим популярного актора
Джерело:  online.ua

В Росії знайшли мертвим популярного актора Юрія Арояна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА Nation News.

Вказано, що він був виявлений мертвим у власній квартирі, однак причину смерті артиста поки не називають. Окрім того, відомо, що в кімнаті актора знайшли зброю - її вже відправили на експертизу.

"У Петербурзі знайдений мертвим у власній квартирі актор Юрій Ароян, відомий за роллю в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів". На момент смерті йому було 67 років. Зараз з'ясовуються обставини смерті артиста. За словами сусідів, Ароян зловживав алкоголем", - сказано в повідомленні видання. 
Зазначимо, що Юрій Ароян знімався в радянському і російському кіно. Глядачам він запам'ятався після зйомок в серіалах "Бандитський Петербург", "Агент національної безпеки", "Вулиці розбитих ліхтарів", "По імені Барон" та інших.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США пішов з життя відомий кінопродюсер Мартін Брегман.  Зазначимо, що про смерть продюсера розповіла його дружина. Наголошується, що Брегман помер на 93 році життя через крововилив у мозок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?