Тривога та сум'яття: Велика Британія відреагувала на запланований саміт Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Тривога та сум'яття: Велика Британія відреагувала на запланований саміт Трампа і Путіна

Тривога та сум'яття: Велика Британія відреагувала на запланований саміт Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії занепокоєна можливістю зустрічі американського президента Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна, яка має відбутися в липні.

Про це пише газета The Times з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Вказано, що в Білому домі хочуть, щоб зустріч лідерів США і РФ відбулася або до брюссельського саміту НАТО 11-12 липня, або після візиту Трампа до Великої Британії, який має відбутися відразу після саміту Альянсу.

"Швидше за все для місця зустрічі буде обрано Відень через те, що там знаходиться штаб-квартира ОБСЄ, а США і Росія є членами цієї організації", - сказано в повідомленні.

Однак в британському уряді зазначили, що Лондону зручніше, щоб зустріч пройшла після візиту Трампа в Британію.

"Поки незрозуміло, буде ця зустріч до чи після саміту і візиту до Британії. Очевидно, що після було б для нас краще"- розповыло джерело газети.

Ще один співрозмовник зазначив, що можливий діалог Трампа і Путіна до саміту НАТО викличе "тривогу і сум'яття".

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін заявив, що його зустріч з Трампом відбудеться, коли до неї будуть готові у Вашингтоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Австрія готова прийняти та організувати саміт президентів США та РФ Дональда Трампа та Володимира Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?