Під Києвом через неуважного водія вибухнула АЗС: опубліковано шокуюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом через неуважного водія вибухнула АЗС: опубліковано шокуюче відео

Під Києвом через неуважного водія вибухнула АЗС: опубліковано шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 20 червня на АЗС БРСМ у селі Мрія через неуважного водія сталися вибух та пожежа.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає ONLINE.UA.

Вказано, що пожежу ліквідовували 17 осіб і 5 одиниць техніки. Приборкати вогонь вдалося тільки  о 1-й годині ночі. В результаті інциденту, на щастя, ніхто не постраждав.

  ДТП.kiev.ua  опублікувало відео інциденту на АЗС. В ролику можна побачити, що пожежа почалася через неуважного водія. Він вставив пістолет у горловину паливного бака, після чого забув витягти його і почав рух у бік виїзду з АЗС. У результаті паливороздавальна колонка була зірвана з кріплення, почався витік газу - і стався вибух, що призвів до пожежі.

 Винуватець втік з місця події. Зараз на місці працює поліція.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК (знищення і пошкодження чужого майна суспільно небезпечним способом), говориться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, стали відомі подробиці двох вибухів, які нещодавно сталися на заправці в Одесі: водій, який протаранив АЗС, навіть не намагазвя загальмувати перед зіткненням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?