Вам загрожує велика "демографічна зима": Папа Римський звернувся до лідерів ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Вам загрожує велика "демографічна зима": Папа Римський звернувся до лідерів ЄС

Вам загрожує велика "демографічна зима": Папа Римський звернувся до лідерів ЄС
Джерело:  online.ua

Папа Римський Франциск розкритикував міграційну політику Європейського Союзу, а також додав, що популісти "створюють психоз" навколо питання про імміграцію.

Про це він сказав в інтерв'ю Reuters, передає ONLINE.UA.

Понтифік також підкреслив, що старіючим суспільствам, подібним до Європи, загрожує "велика демографічна зима" і щоб уникнути цього - потрібно приймати якомога більше іммігрантів.

"Я вважаю, що не можна відмовляти людям, які приїжджають. Ви повинні приймати їх, допомагати їм, доглядати за ними, супроводжувати їх, а потім подивитися, де їх розмістити, але по всій Європі", - сказав Папа Римський Франциск.

Окрім того, він згадав про Італію та Грецію, а також похвалив їх за "сміливість і щедрість" у питанні прийому мігрантів.

Нагадаємо, 4 червня понтифік закликав жителів околиці Рима Остії одуматися та стати на бік закону.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Папа Римський Франциск провів зустріч з українською греко-католицькою громадою в Римі. Він відвідав базиліку Святої Софії, яка є храмом Української греко-католицької церкви. Там він помолився за завершення війни в Україні та згадав про своє українське наставника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?