Це були гострі питання: генсек ООН зустрівся з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Це були гострі питання: генсек ООН зустрівся з Путіним

Це були гострі питання: генсек ООН зустрівся з Путіним
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерреш провів переговори з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

Вказано, що зустріч сторін відбулася в четвер, 21 червня.

"Під час зустрічі вони не обговорювали питання українських в'язнів у Росії ",- розказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Він також додав, що Путін і генсек ООН обговорили гострі міжнародні проблеми.

"Ситуацію з виходом США з Ради з прав людини та інші гострі питання", - сказав речник Кремля.

 Нагадаємо, що раніше генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш прибув до Москви з дводенним візитом. Цікаво, що саме в цей день Сполучені Штати повідомили ООН про вихід з Ради з прав людини.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Рада безпеки ООН стурбована новим загостренням на Донбасі, в зв’язку з чим було внесено нову заяву.  У документі засуджується порушення Мінських домовленостей з боку російсько-окупаційних військ і виражається повна підтримка суверенітету і територіальної цілісності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?