Порошенко знову подзвонив Путіну: названа головна тема розмови
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко знову подзвонив Путіну: названа головна тема розмови

Порошенко знову подзвонив Путіну: названа головна тема розмови
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко вдруге за місяць подзвонив президенту Росії Володимиру Путіну та закликав звільнити українських заручників, які утримуються в тюрмах РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

Окрім того, президент України наголосив на важливості допуску Уповноваженого з прав людини Людмили Денісової до Олега Сенцова та інших ув’язнених українців.

"Глава Української держави закликав звільнити українських заручників, які утримуються в російських тюрмах та на окупованих нею територіях", - передає прес-служба.

Також Петро Порошенко нагадав Путіну про важливість і необхідність виконання російською стороною безпекової частини Мінських домовленостей і наголосив на важливості активізації роботи в Нормандському форматі для узгодження миротворчої місії на Донбасі.

Варто зазначити, что сайт Кремля про переговори президентів України та РФ поки не повідомляв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 16 червня, український глава Петро Порошенко провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном. Вони обговорили ситуацію на Донбасі, незаконне утримування українських політв’язнів в Росії і їх звільнення, а також домовилися про подальші контакти в "нормандському форматі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?