Діти - не пішаки: Бред Пітт висунув жорсткий ультиматум Анджеліні Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Діти - не пішаки: Бред Пітт висунув жорсткий ультиматум Анджеліні Джолі

Діти - не пішаки: Бред Пітт висунув жорсткий ультиматум Анджеліні  Джолі
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Бред Пітт заборонив колишній дружині Анджеліні Джолі знімати їхніх спільних дітей у кіно.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The UsWeekly.

Як зазначає видання, зараз Анджеліна Джолі знімається у фільмі "Чаклунка-2" . Вона планувала залучити до зйомок 12-річну доньку Шайло і 10-річного сина Нокса, однак її колишній чоловік висунув ультиматум, заявивши, що виступає проти цієї ідеї.

"Бред відмовився підписати угоду про участь Шайло і Нокса в зйомках. Діти використовуються як пішаки", - розповіло джерело видання.

Варто зазначити, що в першій частині фільму "Чаклунка" знялася 10-річна донька зіркового подружжя Вів'єн.

Нагадаємо, в суді округу Лос-Анджелеса заявили, що можуть позбавити Анджеліну Джолі батьківських прав. Як стало відомо пізніше, саме відсутність контактів з батьком може негативно вплинути на спільних дітей Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися.  Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?