Це проказа по всій Європі: Макрон виступив з неочікуваною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Це проказа по всій Європі: Макрон виступив з неочікуваною заявою

Це проказа по всій Європі: Макрон виступив з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що влада ЄС повинна боротися з тим, хто "ненавидить Європу".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Він також додав, що популізм шириться по всій Європі, наче хвороба, з якою європейці повинні боротися більш енергійно, замість того, щоб критикувати дії влади Євросоюзу.

"Ви можете бачити, що поширення тих, хто ненавидить Європу, нагадує проказу. У країнах, де, ми думали, їх неможливо буде побачити знову, в сусідніх країнах. Вони говорять найгірші речі, і ми звикаємо до цього. Вони провокують і нікого це не жахає",- заявив французький лідер.

Варто зазначити, що у Франції Макрона критикували за те, що він не прийняв судно з мігрантами Aquarius, яке відмовився допускати до своїх портів італійський голова МВС Маттео Сальвіні.

"Ми звикаємо до крайнощів в країнах, які протягом багатьох років були проєвропейськими, такими як ми. Через цю проблему наша ділова, журналістська і політична еліта несе величезну відповідальність",- додав Макрон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон заявили, що необхідно створити Раду безпеки ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?