Дружину відомого політика звинуватили в шахрайстві
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружину відомого політика звинуватили в шахрайстві

Дружину відомого політика звинуватили в шахрайстві
Джерело:  online.ua

Дружину прем'єр-міністра Ізраїля Біньяміна Нетаньяху, Сару, звинувачують в шахрайстві.

Про це з посиланням на Міністерство юстиції країни повідомляє видання Haaretz, передає ONLINE.UA.

Вказано, що жінці інкримінують неправомірну розтрату майже 100 тис. доларів на оплату кейтерингу.

Як зазначає ЗМІ, 3 роки поспіль вона замовляла їжу в ресторанах для резиденції прем'єра, хоча там працював кухар, а правила розпорядку забороняють замовляти їжу при наявності штатного кухаря.

"Окрім того, слідство встановило й інші порушення в резиденції Нетаньяху. Так, винайнятий державою прибиральник фактично працював доглядальницею і доглядав за тестем прем'єр-міністра. Також для обслуговування резиденції винаймали електрика, який був активістом партії Нетаньяху і отримував завищену плату",- сказано в повідомленні.

Також видання пише, що адвокати Сари Нетаньяху намагалися пристати на догоду слідству, проте сторони не змогли домовитися.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії за підозрою в шахрайстві в особливо великому розмірі затримали відомого режисера Кирила Серебреннікова. Затримання було проведено співробітниками ГУ з розслідування особливо важливих справ СК РФ, де Серебреннікова підозрюють в розкраданні в 2011-2014 роках щонайменше 68 мільйонів рублів.

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?