ООС: Проросійські бойовики зазнали масштабних втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

ООС: Проросійські бойовики зазнали масштабних втрат

ООС: Проросійські бойовики зазнали масштабних втрат
Джерело:  online.ua

На Донбасі українським бійцям вдалося ліквідувати трьої проросійських бойовиків, ще троє - поранені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що минулої доби бойовики 29 разів порушили режим припинення вогню, з них 3 рази застосовував артилерію та міномети - 1 український військовий отримав осколкове поранення.

"21 червня ситуація в районі проведення ООС залишалася стабільною та контрольованою, переважна більшість бойових дій проходила із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів. Бої тривали в районі н.п. Новотошківське та Станиця Луганська, що на Луганщині. На Горлівському напрямку - в районі н.п. Зайцеве",- сказано в повідомленні.

Бої тривають на Донецькому напрямку поблизу Старогнатівки, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького, підкреслили у прес-центрі.Найбільш активні бойові дії протягом доби точилися на Маріупольському напрямку - в районі населених пунктів Лебединське, Павлопіль та Гнутове.

Вказано, що підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в результаті запеклих боїв на Донбасі зазнали поранень три українських військовослужбовця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?