Трамп терміново відправляє свого радника в РФ: відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп терміново відправляє свого радника в РФ: відома причина

Трамп терміново відправляє свого радника в РФ: відома причина
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп терміново відправляє в Москву свого радника з національної безпеки Джона Болтона для узгодження зустрічі глави держави з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомив в Twitter прес-секретар Ради національної безпеки США Гаррет Маркус, передає ONLINE.UA.

Вказано, що через декілька днів Болтон зустрінеться з американськими союзниками в Лондоні і Римі, щоб обговорити питання національної безпеки, і відправиться в Москву, щоб обговорити потенційну зустріч президентів Трампа і Путіна.

Зазначимо, що раніше видання The Wall Street Journal, з посиланням на свої джерела, повідомляло, що в Білому домі готують зустріч Трампа з Путіним, однак президент США зосереджений на переговорах з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Тиждень тому глава Білого дому Дональд Трамп заявляв, що може зустрітися з Путіним у липні, але дати і місця зустрічі не називав. Газета The Washington Post повідомляла, що зустріч може відбутися під час саміту НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Великої Британії занепокоєна можливістю зустрічі американського президента Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна, яка має відбутися в липні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?