Припиніть антисімейну пропаганду: сотні людей вийшли на мітинг в центрі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Припиніть антисімейну пропаганду: сотні людей вийшли на мітинг в центрі Києва

Припиніть антисімейну пропаганду: сотні людей вийшли на мітинг в центрі Києва
Джерело:  online.ua

22 червня в центрі Києва проходить акція на підтримку традиційних сімей: в ній беруть участь близько 300 осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Окрім того, вказано, що учасники мітингу виступають проти проведення ЛГБТ-маршів.

Зазначається, що люди принесли з собою плакати з написами "Заборонити пропаганду гомосексуалізму", "Діти мають право на маму і тата", "Тато, мама і дитина - це здорова Україна", "Марш рівності на крові - ось обличчя ЛГБТ". Серед учасників акції можна помітити людей у футболках з написом "Національний корпус".
"Також учасники акції роздають перехожим листівки, в яких висувають вимоги до президента, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради, міністра внутрішніх справ не сприяти організації Маршу рівності і провести розслідування подій, які відбулися під час проведення останньої ходи. В листівках міститься заклик "припинити антисімейну і гендерну пропаганду в школах", - сказно в повідомленні. 
Окрім того, учасники акції виступають проти адаптації законодавства до європейських стандартів у сфері сімейного та цивільного права, що передбачено "Планом дій щодо реалізації Національної стратегії в сфері прав людини на період до 2020 року".

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 червня в центрі Києва ветерани-афганці влаштували масштабний мітинг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?