Це було дико: зірка "Гри престолів" розповів про найжорстокішу сцену серіалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це було дико: зірка "Гри престолів" розповів про найжорстокішу сцену серіалу

Це було дико: зірка "Гри престолів" розповів про найжорстокішу сцену серіалу
Джерело:  online.ua

Зірка саги "Гра престолів" відомий актор Ніколай Костер-Вальдау зізнався, яку сцена з усіх семи сезонів популярного серіалу вважає найжорстокішою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Так, актор зазначив, що не зміг подивитися сцену з вбивством дитини. Нагадаємо, що в п'ятому сезоні "Гри престолів" Станніс Баратеон дозволяє жриці Мелісандрі спалити його дочку Ширін на багатті заради перемоги в битві.

"Це було дуже жорстоко. Звичайно, в її смерті був сенс, я розумію, чому так сталося. Але дивитися я не зміг, навіть читати було важко",- розповів актор.

Окрім того, він також згадав про сцену, в якій 10-річну дитину годують груддю, заявивши, що теж не зміг спокійно за цим спостерігати.

"Це було дико і з усіх сторін неправильно", - додав актор.

Зазначимо, що Костер-Вальдау в серіалі грає роль брата королеви Серсеї Джеймі Ланністера.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома британська акторка Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейнеріс Таргарієн в популярному серіалі "Гра престолів", повідомила про завершення зйомок. Варто зазначити, що зірка не пояснила, про що конкретно йде мова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?