Шокуюча цифра: рейтинг Меркель почав стрімко падати
Категорія
Політика
Дата публікації

Шокуюча цифра: рейтинг Меркель почав стрімко падати

Шокуюча цифра: рейтинг Меркель почав стрімко падати
Джерело:  online.ua

Рейтинг підтримки канцлерки Німеччини Ангели Меркель почав стрімко падати: 43% громадян ФРН підтримують її відставку.

Про це повідомляє The Local з посиланням на результати опитування YouGov, передає ONLINE.UA.

Також зазначається, що 42% хочуть, щоб канцлерка залишилася на посаді глави уряду. Ще 15 % не змогли відповісти на питання.

Вказано, що зараз Ангела Меркель є найпопулярнішою серед виборців екологічної партії "Зелені", дві третини з яких заявили, що хочуть бачити її лідеркою держави.

  "Канцлерку трохи менше люблять виборці консервативного союзу, до складу якого входять її християнські демократи (ХДС) та Баварський християнський союз (ХСС).Близько 63% виборців Союзу заявили, що хочуть, щоб вона залишилася на посаді канцлера, а 27% хотіли б її відставки. Меркель також залишається популярною серед виборців партії "Ліві", 48% з яких хочуть, щоб вона залишилася на своєму посту. Вона найменш популярна серед виборців правої "Альтернативи для Німеччини" (AfD) – лише 6% підтримують її на посаді", - сказано в повідомленні.

 Також вказано, що більшість опитаних не вірить, що коаліція розвалиться через конфлікт, який спалахнув між Меркель та ХСС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  партія Християнсько-соціальний союз (ХСС) розглядає можливість виходу з парламентського блоку з Християнсько-демократичним союзом (ХДС), який очолює канцлерка Німеччини Ангела Меркель. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?