Ну, ось і все: в YouTube зробили резонансну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Ну, ось і все: в YouTube зробили резонансну заяву

Ну, ось і все: в YouTube зробили резонансну заяву
Джерело:  online.ua

Головний директор з продукту Youtube Ніл Мохан заявив, що відеохостинг вводить функцію платної підписки на канали з більш ніж 100 тисячами підписників.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Bloomberg.

Мохан зазначив, що про це просили блогери-зірки, заявивши, що для них реклама фактично залишалася єдиним джерелом заробітку на платформі.

"Це спосіб диверсифікації доходів. Це те, про що просили творці роликів. Ми тісно співпрацюємо з ними",- заявив головний директор з продукту Youtube.

 За попердньою інформацією, блогери будуть отримувати 70% від вартості передплати після вирахування податку з продажів. Також відомо, що зараз комісії за проведення транзакцій, в тому числі за операції по кредитній карті, YouTube повністю бере на себе.

"Підписка також дозволить користувачам отримати доступ до розширеного списку емодзі, ексклюзивного контенту та атрибутики", - пише агентство.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, користувачі популярного ресурсу YouTube розповіли, що побачили рекламу декількох порносайтів, переглядаючи відео.

Згідно з правилами відеохостингу, публікація і реклама подібного контенту категорично заборонена. Відео відвертого змісту почали відображатись під час рекламного блоку, що показують перед трансляцією обраного для перегляду контенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?